Четвер, 25 April, 2024
18/05/2023 - 15:04

Продовжуємо співпрацю з благодійним фондом «UKRAINE POWER»

20211117 3

До Старобільської міської військової адміністрації надійшла чергова допомога для Старобільської громади – планшети від міжнародних партнерів. Така підтримка в цей нелегкий для всієї країни час має надважливе значення і яскраво демонструє стійкість України та солідарність з нею усього світу.

 

 

Висловлюємо слова подяки за постійну наполегливу роботу всій команді «UKRAINE POWER». Підтримка громад та їх мешканців надзвичайно важлива, адже наша єдність та стійкість всім викликам яскраво демонструє нашу незламність.

- Ці гаджети сприятимуть нашій діяльності як зараз, так і в процесі роботи на деокупованiй території, вони забезпечать потреби гуманітарного хабу, а потім будуть, зокрема, використовуватися в аналогічних хабах після деокупації території Старобілської громади, - говорить начальник Старобільської міської військової адміністрації Яна Літвінова. – Також планшети забезпечать мобільність та більшу ефективність під час фіксації зруйнованих та пошкоджених об’єктів для їх подальшої реєстрації. Хочетья зазначити, що наразі жителями Старобільської МТГ внесено 126 інформаційних повідомлень до Реєстру пошкодженого майна. Ці дані систематично опрацьовуються працівниками відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Старобільської міської ради.

Дякуємо виконавчій директорці «UKRAINE POWER» Яні Малік, відомій громадській діячці та бізнес-леді з Луганщини, яка нині мешкає у США та докладає колосальних зусиль для підтримки України та Луганщини.

 

Обов’язково треба знати, що тільки наявність у відповідному реєстрі даних про пошкоджене чи знищене майно дасть можливість власнику отримати допомогу на його відновлення, компенсацію чи відшкодування в разі його знищення.

Інформаційне повідомлення можна кількома шляхами:

- через засоби Єдиного державного вебпорталу електронних послуг,

- з використанням мобільного додатка Дія,

- через адміністратора центру надання адміністративних послуг чи нотаріуса.

Інформацію слід надавати коректну і у повному обсязі.

За словами співробітників відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Старобільської міської ради, найпоширенішою помилкою, яка зустрічається при заповненні заявок, є неповне зазначення адреси пошкодженого або зруйнованого житла. Зверніть на це увагу і повідомляйте: місто (село), вулицю, номер будинку та квартири.

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube