Субота, 20 April, 2024
15/03/2019 - 13:52

Екстрена нарада

20190315 На виконання доручення міського голови 15.03.2019р. у залі засідань Старобільської міської ради відбулась нарада голів фракцій Старобільської міської ради під головуванням в.о.міського голови, секретаря міської ради Світлани Барабаш. Предмет обговорення - необхідність внесення суттєвих змін до бюджету для вирішення нагальних питань забезпечення життєдіяльності міста.

 

Так, в бюджеті на 2019 рік не були передбачені видатки на проектні та ремонтні роботи з водовідведення. Між тим в районі автовокзалу, центрального ринку та магазину “АТБ” склалася критична ситуація з відводом талих і дощових вод, яка потребує негайного вирішення. Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Анатолій Ковальов надав інформацію згідно попереднього висновку проектанта. Голови фракцій прийняли рішення винести на найближчу сесію питання щодо розробки проекту водовідведення.

Крім того учасники зустрічі обговорили питання щодо ремонту доріг комунальної власності. Зокрема визначили перелік вулиць, на яких планується відремонтувати дороги, та узгодили обсяги і технологію ремонтних робіт.

 

 

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube