Субота, 20 April, 2024
23/11/2020 - 14:04

Не викидайте сніг на проїжджу частину

img

Листопад цьогоріч видався багатим на сніжну погоду. А значить додалося роботи й міським комунальникам.

Впродовж минулого тижня для забезпечення проїзду на дорогах місцевого значення були задіяли три одиниці комунальної техніки, яка обладнана відвалами для прибирання снігу.

 

 

 

Співробітники КП "Благоустрій м.Старобільськ" і зараз фактично продовжують працювати у зимовому режимі. Вони чистять та обробляють посипною сумішшю автошляхи, а також міські тротуари. Крім того, очищено від льоду та посипано піском підвісний міст та підходи до нього.

- В основному прибираємо центральні вулиці та вулиці з асфальтовим покриттям, - говорить директор комунального підприємства Микола Толок. - До роботи взимку підготували 300 тонн посипного матеріалу, більше, ніж торік. Вздовж міських доріг ми зробили невеличку заготовки піску, яким можна посипати тротуари.

При цьому Старобільська міська рада закликає орендарів, керівників підприємств, установ та організацій при прибиранні тротуарів не викидати сніг на проїжджу частину, а складувати його на межі з нею. Оскільки відбувається звуження проїжджої частини, що є порушенням правил дорожнього руху і в свою чергу може стати причиною ДТП.

Своєчасне прибирання снігу - обов'язок не лише комунальної служби, а й всіх містян (п.10.16 Правил благоустрою території м.Старобільськ від 29 травня 2009 року №34/2). Наразі співробітники відділу житлово-комунального господарства та комунальної власності здійснюють відповідну роз'яснювальну роботу про необхідність прибирання від снігу прилеглої території - а це вся територія від фасаду будівлі до бордюру проїжджої частини - як приватних споруд, так і адміністративних та комерційних приміщень.

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube