П'ятниця, 29 March, 2024
15/11/2019 - 10:40

Громадські університети

img Днями у приміщенні виконкому Старобільської міської ради відбулася друга навчальна сесія в рамках проекту «Університет комунікатора». Його мета – створити у нашому місті простір для активних і вмотивованих громадських лідерів, зокрема, з числа молоді, які прагнуть розвитку громади та мають бажання працювати заради цього.

 

 

Навчальний захід організований та проводиться Всеукраїнським благодійним фондом «Горєніє» при активній підтримці Старобільської міськради.

Такий формат залучення ініціативних громадян задля підвищення спроможності громади є дуже цікавим та корисним для старобільчан.

В рамках динамічного та якісного спілкування з тренером Борисом Гольцевим старобільська група змогла визначити основну проблематику своєї громади, висловила ряд цікавих ідей та розповіла, якими шляхами можна втілювати ці ініціативи.

«Університет комунікатора» - це той соціальний проект, який допомагає залучити активних, мотивованих громадян, які хочуть позитивних змін, до управління на своїх територіях. Важливим фактором в цій сфері є вміння організувати діалог всередині громади. Цьому також навчалися учасники навчального заходу. Вони отримали багато корисної інформації, знань, що можуть застосовувати на практиці. Зокрема, щодо шляхів і засобів побудови партнерських відносин між мешканцями та органами місцевої влади, з громадськими організаціями та міжнародними місіями.

Участь в «Університеті комунікатора» є хорошою нагодою набути нового досвіду, зрозуміти, як можна реалізувати власні ідеї, що у підсумку дасть поштовх до позитивних змін у розвитку рідного міста. До речі, подібні заходи «Горєніє» проводить, крім Старобільська, ще у трьох містах Донецької області - Дружківка, Бахмут та Вугледар.

 

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube