П'ятниця, 26 April, 2024
12/12/2019 - 10:09

Шанс для розвитку

img Втілити свою бізнес-ідею за допомогою міжнародного обміну - таку можливість пропонує проєкт «Еразмус для молодих підприємців» . Це програма ЄС міжнародного професійного обміну, яка дає можливість молодим (менше 3 років загального підприємницького досвіду) та амбітним підприємцям вчитися у досвідчених підприємців малого та середнього бізнесу з інших країн-учасниць програми, повідомляє «Бізнес-Схід».

Програма підтримує молодих підприємців, які володіють навичками, необхідними для започаткування та успішного ведення малого бізнесу в Європі. Молоді підприємці отримують та обмінюються знаннями та бізнес-ідеями з досвідченим підприємцем, у якого вони проходять стажування від 1 до 6 місяців.

Щоб стати учасником програми необхідно:

- мати рішучий намір розпочати бізнес на основі життєздатного бізнес-плану або бути підприємцем з загальним підприємницьким досвідом менше 3 років;

- бути старше 18 років;

- постійно мешкати в одній із країн-учасниць: європейських державах-членах, Албанії, Вірменії, Боснії та Герцеговині, Колишній Югославській Республіці Македонії, Ісландії, Чорногорії, Молдові, Сербії, Туреччині, Україні та Косові;

- мати конкретний проєкт або бізнес-ідею, відображену в бізнес-плані.

Реєстрація учасників триватиме до 31.12.2019 року. Щоб подати заявку на участь, треба зареєструватися через онлайн форму та надіслати своє резюме та бізнес-план. Молоді підприємці можуть взяти участь у програмі лише один раз.

Програма також заохочує участь досвідчених підприємців (у якості приймаючої сторони), котрі володіють або керують малим чи середнім бізнесом більше, ніж 3 роки, в одній із країн-учасниць програми.

Деталі програми доступні за посиланням: https://www.erasmus-entrepreneurs.eu 

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube