П'ятниця, 19 April, 2024
27/12/2019 - 16:16

Книга - путівник під відкритим небом

imgУ Старобільську вже третій рік поспіль працює міська цільова програма сприяння розвитку місцевих ініціатив Старобільської територіальної громади, яку активно підтримують депутати та особисто міський голова. Основна мета співпраці місцевого самоврядування з жителями міста - сприяти активізації громади, об'єднати зусилля жителів та влади у вирішенні актуальних питань локального значення.

 

Цьогоріч відповідна комісія вибрала три проекти, які стали переможцями щорічного конкурсу на визначення кращих місцевих ініціатив та були реалізовані за принципом співфінансування разом з міською радою.

Сьогодні відбулася презентація одного з проектів - "Мобільної скульптурної композиції "Книга - історія Старобільська". Саме таку назву має проект, поданий Олександром Лук'яненком. Через його втілення в життя ініціатори мають намір сприяти формуванню спільної історичної пам`яті та ідентичності, поглибити у земляків рівень знань про історичні пам`ятки Старобільська, а також виховувати толерантне ставлення до різноманітності етапів історії, смаків і вподобань як основи будь-якого суспільства.

Мобільний арт-об`єкт втановлено біля входу до міського парку культури і відпочинку. Він має 12 з`ємних сторінок, що будуть мінятися і розповідатимуть про різні пам'ятки та визначні місця Старобільська.

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube