Четвер, 28 March, 2024
02/03/2020 - 11:17

Перші кроки до міської служби "Соціальне таксі"

img Серед пріоритетів роботи виконкому Старобільської міської ради є завдання зробити наше місто не просто комфортним для проживання людей, а й доступним для людей з інвалідністю, зокрема, інвалідів-колясочників. І в цьому може допомогти створення служби "Соціального таксі".

 

 

 

Старобільська міська рада має серйозні наміри створити у місті відповідну службу з надання таких соціальних послуг і впевнено рухається до наміченої цілі. В рамках підготовчої роботи нещодавно виконавчим комітетом Старобільської міської ради затверджене "Положення про службу з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату "Соціальне таксі", визначені відповідальні особи, також підписаний Меморандум про співпрацю з ГО "Луганська обласна організація осіб з інвалідністю "Всеукраїнської організації "Союз осіб з інвалідністю України".

На черзі - придбання спеціального автомобіля, оснащеного обладнанням, яке дозволяє піднімати людину в інвалідній колясці в салон.

В міській раді сподіваються, що заснування "Соціального таксі" спростить рух людей з інвалідністю, що пересуваються на візках, в межах міста і зробить його для цих містян більш комфортним та доступним.

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube