Четвер, 18 April, 2024
25/09/2020 - 15:30

Агітації - своє місце

img

Як відомо, вже через місяць, 25 жовтня нинішнього року, відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів. Згідно з календарем виборчої кампанії наступного дня після прийняття рішення територіальної виборчої комісії про реєстрацію кандидатів у депутати рад різних рівнів та кандидатів на посаду голови громади починається активний агітаційний процес.

 

 Агітація включає в себе роздавання друкованих інформаційних матеріалів, встановлення агітаційних наметів, проведення зібрань громадян тощо.

Старобільська міська рада нагадує, що згідно з чинним законодавством громадяни мають право на публічні мирні зібрання, але після завчасного сповіщення відповідними суб'єктами права (організаторами) органів виконавчої влади або органів місцевого самоврядування.

Крім того, при організації масових заходів слід пам'ятати, що на даний час місто Старобільськ та Старобільський район входять до "жовтої" зони небезпеки поширення коронавірусу. А значить на їх території діють певні карантинні обмеження щодо кількості учасників зібрань та умов проведення.

Також при розміщення передвиборної агітації просимо враховувати рішення виконавчого комітету Старобільської міської ради №95 від 25 квітня 2017 року "Про визначення місць розміщення офіційних інформаційних та агітаційних наметів, відведення місць для обладнання стендів для розміщення їх інформаційних матеріалів, у тому числі передвиборної агітації, на території м.Старобільськ". В додатках до даного рішення вказані місця розміщення агітнаметів, обладнання стендів та порядок їх розміщення на міській території.

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube