Четвер, 28 March, 2024
12/02/2021 - 14:28

Педагоги показують приклад

20210204 1З метою поширення кращого досвіду, оптимізації інноваційної діяльності педагогів, підвищення професійної компетентності, покращення якості викладання навчальних дисциплін, реалізації творчого потенціалу, актуалізації престижності професії педагога педагоги закладів освіти Старобільської міської ради беруть активну участь у Всеукраїнських конкурсах та отримують високі оцінки своєї роботи, здобувають перемоги, демонструють свої досягнення як всередині, так і за межами громади.

Так у січні-лютому 2020 року в ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм «Нові технології в Новій школі» (м.Київ) переможцями у номінації «Корекційно-розвиткові програми» стали: директор Старобільського центру професійного розвитку педагогічних працівників КОЛЕСНИКОВА Н.М. та авторський колектив Старобільського ліцею КОРСУН С.С. та КОНОВАЛОВОЇ К.В.

Треба сказати, що цього року карантинні обмеження внесли певні корективи і у проведення традиційного загальнонаціональному конкурсу "Вчитель року". Частину випробувань педагогам довелося проходити в онлайн форматі. Крім того, одним із завдань конкурсу стане перевірка вміння вчителя організовувати освітній процес у дистанційному форматі.

Педагоги змагаються у чотирьох номінаціях: «Керівник закладу освіти», «Математика», «Трудове навчання» та «Українська мова та література». За інформацією Міністерства освіти і науки, для участі у конкурсі зареєструвалися більше 4 тисяч педагогічних працівників з усієї країни. Серед них - й талановиті та креативні вчителі Старобільської громади.

У січні 2021 року призерами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021», посівши треті місця, стали: у номінації «Керівник закладу освіти» - директор Старобільської гімназії НОСОВА О.О., у номінації «Українська мова та література» - вчитель української мови та літератури Старобільського ліцею №2 МУХА М.О., у номінації «Трудове навчання» - вчитель трудового навчання Половинкинського ліцею ПРИСТИНСЬКИЙ Д.П.

У листопаді 2020 року у І турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» в номінації «Математика» серед учасників Старобільського, Міловського, Новопсковського та Біловодського районів, який проводився у м.Старобільськ, вчитель математики СІНЯНСЬКИЙ В.В. показав найкращий результат, посівши перше місце.

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube