Вівторок, 23 April, 2024
29/06/2021 - 16:38

Святкові вихідні

20210204 1Минулі вихідні у нашій громаді були насичені різними подіями та заходами, які були організовані та проведені міською радою або за її сприяння до Дня молоді та Дня Конституції України. Спортивні змагання, робота культурно-мистецьких, розважальних та дозвіллєвих локацій пройшли у місті та селах Старобільської МТГ.

 

 

Так, спортивне життя вирувало на міському стадіоні "Колос": тут пройшли турніри з різних видів спорту, зібрали сотні прихильників фізичної культури, юних та дорослих спортсменів, їх вболівальників.

20210629 5У відкритій першості Старобільської МТГ з тенісу взяли участь представники Старобільська та Новопскова. Перемогу святкував старобільчани, всі три місця посіли відповідно: Ларіон Тука, Сергій Синянський, Максим Дугінов.

У турнірі з баскетболу 3х3 зібралися представники міста, Половинкиного та Пдігорівки. Переможцями баталій на спортмайданчику стали вихованці міського дитячо-юнацького клубу "Орля".

20210629 4Прихильники пляжного волейболу також провели змагання, де за перемогу боролися команди-двійки, які складалися з юнака та дівчини. В результаті проведених поєдинків кращими визнана пара гравців - Юлія Вороненко та Максим Волошко.

20210629 2Цікавими були зустрічі і на футбольному полі, їх провели юні спортсмени зі Старобільська, який представили дві команди, Рубіжного, Новоайдару. За пробитими пенальті вперед вирвалися новоайдарські футболісти, відповідно на другому опинилися вихованці Старобільської ДЮСШ, на третьому місці - представники Рубіжного.

20210629 3Минулими вихідними у Старобільську також відбувся обласний турнір з шахів. Він зібрав близько 25 прихильників цієї гри з Старобільська, Лисичанська, Станиці Луганської, Кремінної, Щастя. У командному заліку перше місце вибороли представники Лисичанська, на другому - старобільчани, на третьому - Станиці Луганської.

Серед яскравих подій старобільчанам запам'ятався фестиваль фарб "Холі", який зібрав у міському парку культури і відпочинку дітей та дорослих для спільних розваг, веселощів та дискотеки.

20210629 6Ще однією дозвіллєвою локацією у святкові вихідні стало запасне поле біля водолікарні , де ГО "Дієва громада" разом з відділом молоді і спорту міської ради організували великий міський пікнік. Усі бажаючі провести недільний вечір в колі родини та поряд з друзями, у розвагах та переглянути кінопоказ під відкритим небом зібралися на великій галявині поблизу Айдару.

Тож святкові вихідні видалися по-справжньому спортивними та культурними, подарувавши учасникам активностей позитивні емоції та залишивши по собі багато приємних спогадів.

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube