Четвер, 18 April, 2024
13/07/2021 - 13:40

Цьогоріч плануємо, наступного - реконструюємо

20210204 1

У Старобільському міському парку культури та відпочинку в рамках проєкту «Open Air Cinema» буде відновлено так званий літній "зелений" театр. Проєкт впроваджується у співпраці та за підтримки USAID «Економічна підтримка Східної України».

 

20210713 2Днями у Старобільську відбулася зустріч міського голови, спеціалістів виконкому міської ради з командою майбутнього будівництва. Також керівник команди будівництва Рон Хантер, менеджер з розвитку громад Артем Вівдич разом з експертом компанії CDM Engineering Ukraine Максимом Кочергою оглянули територію "зеленого" театру, провели заміри, зробили оцінку будівлі для подальшого проєктування. Крім того, спеціалісти почули думки і побажання щодо реконструкції від представників громади. Основна мета - зробити літній майданчик мультифункціональним та затишним для відвідувачів.

20210713 4Дана робота була відтермінована через коронавірусні обмеження та карантин, що заважали команді будівництва приїхали та провести відповідні роботи на місцевості. Однак спеціалісти відділу територіального розвитку, які займаються цим проєктом з боку громади, постійно підтримували зв'язок з проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України», надавали всю необхідну міжнародним партнерам інформацію, узгоджувати відповідні деталі.

20210713 3Тож, дана робота, що проведена міжнародними партнерами, довгоочікувана і необхідна для подальших кроків, зокрема, для розробки проєктно-кошторисної документації. Проєкт має враховувати інтереси всіх жителів, в томі числі задовольняти інклюзивні потреби. А також він буде розрахований на те, що у "зеленому" театрі будуть проводитися не тільки кінопокази, а й інші різноманітні заходи: фестивалі, тренінги, виставки, що сприятиме розвитку бізнесу у громаді, впровадженню соціальних проєктів тощо.

Так звана робота з документацією повинна бути здійснена цьогоріч. А ось втілення в життя всього спроєктованого відбуватиметься вже наступного року. В результаті чого Старобільська громада матиме затишне, сучасне місце для активного дозвілля та бізнесу своїх мешканців.

Довідково: Проект USAID «Економічна підтримка Східної України» спрямований на оперативне вирішення нагальних економічних проблем бізнесу і місцевих громад на території Луганської та Донецької областей.

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube