П'ятниця, 19 April, 2024
15/03/2023 - 14:36

СПІВПРАЦЯ В НОВИХ УМОВАХ ТА З НОВИМИ АКЦЕНТАМИ

20211117 3

 Підписано Меморандум про співробітництво  між Старобільською міською військовою адмінастрацією, яка тимчасово працює у Львові, та Благодійною організацією «Всеукраїнський благодійний фонд «Горєніє».

 «Горєніє» - давній партнер Старобільської міської ради, разом з яким у Старобільській громаді  було реалізовано проєкти, зокрема, щодо підтримки молодіжних ініціатив. Нині співпраця продовжується - в нових умовах та з новими акцентами.

 

У Меморандумі, який підписали начальник Старобільської міської військової адміністрації Яна Літвінова та президент фонду Денис Гречко, йдеться про розвиток співробітництва між сторонами з метою всебічної підтримки внутрішньо переміщених осіб, які потребують особливої уваги та соціального захисту.

У планах - проведення різних заходів (семінари, конференції, конкурси, навчальні заходи тощо), розроблення спільних програм та проєктів, спрямованих на підтримку ВПО, залучення до роботи партнерських організацій.

Мета нашої роботи, зокрема, львівського гуманітарного хабу, що обслуговує жителів Луганщини, які перемістилися до Львівської області з тимчасово окупованих територій, - підтримати людей, надати їм доступ до можливостей, щоб впоратися із непростими життєвими завданнями, додати стійкості в критичних умовах - говорить начальник Старобільської МВА Яна Літвінова. – Ми готові працювати в проєктах, у центрі яких стоїть людина та її потреби. Саме тому радіємо співпраці з різноманітними організаціями, які допомагають тимчасово релокованим жителям нашої громади та всієї області, в тому числі й з перевіреними часом партнерами. Підсилюємо один одного, комунікуємо в спільній роботі задля підтримки наших громадян.

 


                           

 

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube