Субота, 20 April, 2024
07/06/2021 - 12:04

Директора визначить відкритий конкурс

20210204 1Відбулося перше засідання комісії з проведення конкурсу на посади директорів закладів загальної середньої освіти Старобільської міської ради. Під час роботи розглянуті подані документи від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсному відборі на посаду директора.

 

 

 

Вакантні посади керівників гімназій та ліцеїв наразі існують там, де зараз їх займають педагоги пенсійного віку або педагоги, які виконують обов'язки очільника закладу освіти. Минулого року Закон "Про повну загальну середню освіту" зобов'язав без конкурсу перевести директорів шкіл на строкові трудові контракти, які тоді з ними уклав Відділ освіти РДА: на 6 років для тих, хто не отримує пенсію за віком, та на 1 рік для тих, хто отримує пенсію за віком.

Тож рішенням №10/7 від 22 квітня 2021 року сесії Старобільської міської ради, у сфері повноважень якої знаходяться зараз заклади освіти, враховуючи закінчення терміну дії строкового трудового договору з директором закладу, було оголошено конкурсний відбір на посаду директорів 2 гімназій та 6 ліцеїв. Оголошення про проведення конкурсу були оприлюднені на сайтах міської ради, відділу освіти та інтернет-ресурсах закладів освіти.

На конкурс подали документи 11 осіб, а саме:

  • Старобільський ліцей № 1: Фоменко К.М., Бондаренко Т.А.;
  • Старобільський ліцей № 3: Гаркава Н.І.;
  • Старобільський ліцей № 4: Тарабанова А.Ф., Бикова С.С., Черниш І.О.;
  • Половинкинський ліцей: Сергієнко А.М.;
  • Підгорівський ліцей: Пристінська Н.О.;
  • Нижньопокровський ліцей: Бородавка І.А.;
  • Курячівська гімназія: Калашник Л.М.;
  • Верхньопокровська гімназія: Іванов О.Я.

Усі претенденти за результатами першого засідання конкурсної комісії допущені до участі у конкурсі.

Невдовзі всі кандидати пройдуть три етапи випробувань: 17 червня відбудуться відразу два з них - виконання тестових та ситуаційних завдань; 24 червня - під час третього етапу конкурсанти представлятимуть публічну та відкриту презентацію державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти на 6 років.

 

Право інтелектуальної власності на веб-сайт належить Старобільській міській раді. Повне або часткове копіювання інформації та матеріалів з офіційного веб-сайту міської ради для подальшого розповсюдження будь-якими засобами дозволяється тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації. Для інформаційних ресурсів глобальної мережі Інтернет обов’язковим є активне, пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання на адресу starobelsk.lg.ua не нижче другого абзацу тексту.

Юридична адреса:         92703, Луганська обл., м.Старобільськ, вул.Центральна, 36
Телефони:  

+ 38 066 401 62 31,

"гаряча лінія" - +38 099 009 21 49

Електронна пошта:  

starobilsk@loga.gov.ua

     
    facebook    youtube